Showing all 3 results

Show sidebar

Футрола Golla

190 ден 89 ден
Просторни во внатрешниот дел. Може да се користат како несесар за важни работи. Повеќе од 15 привлечни дизајни за сечиј вкус. Со додатен џеб / преграда која се закопчува со патент кај поголемиот број од модели. Може да се користи на повеќе начини - врвка за преку рамо, метална закачалка или закачалка за на ремен.

Футрола за таблет 9.7“ Gearmax (1501) Blue

450 ден 219 ден
Функционални GEARMAX футроли за документи, таблет, мобилен телефон или било кој друг уред со големина до 9,7`` (24.6 cm). Ги собира и најголемиот број на 10`` уреди. Просторни во внатрешниот дел. Две прегради од коишто втората се затвора со дополнителен внатрешен патент, за скапите и доверливите работи. Вграден сунѓер во надворешните ѕидови за амортизација и заштита на уредите при падови или удар. Може да се користат како несесар за важни работи или футрола за документи. Користени се квалитетни материјали со врвен квалитет на производството и сертификати CE, RoHS и CQGC. Привлечен модерен дизајн за кул изглед секаде каде што ќе се појавите и Ваше лично задоволство. Идеални за подарок.

Футрола за таблет 9.7“ Gearmax (1501) Pink

450 ден 219 ден
Функционални GEARMAX футроли за документи, таблет, мобилен телефон или било кој друг уред со големина до 9,7`` (24.6 cm). Ги собира и најголемиот број на 10`` уреди. Просторни во внатрешниот дел. Две прегради од коишто втората се затвора со дополнителен внатрешен патент, за скапите и доверливите работи. Вграден сунѓер во надворешните ѕидови за амортизација и заштита на уредите при падови или удар. Може да се користат како несесар за важни работи или футрола за документи. Користени се квалитетни материјали со врвен квалитет на производството и сертификати CE, RoHS и CQGC. Привлечен модерен дизајн за кул изглед секаде каде што ќе се појавите и Ваше лично задоволство. Идеални за подарок.