ДОСТАВА

Нудиме повеќе опции за достава на производите и вршење на услугите за да обезбедиме Ваше задоволство

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА НАРАЧКИ ОД 3000 ДЕНАРИ

Испораката на производите со вредност еднаква или поголема на 3000 денари ја вршиме бесплатно на целата територија на земјата. За испораката на нарачките под 3000 денари до Вашата врата обезбедивме привилегирана цена од ELS - Eco Logistic Service од само 100 ден. на територијата на целата држава.
Сервисите на Вашите уреди Нитро компјутери може да ги врши на тој начин што ќе ги доставите, а ние ќе Ви ги вратиме поправените уреди преку поштенски сервис ELS за цена од само 100 ден. за адресници во Скопје и само 150 ден. за адресници во другите делови на земјата (вклучено достава до сервис и враќање).
Достава на производите по прием на уплата на било која адреса во Македонија се врши за 1-3 дена.
Доколку се случи некој одбран производ моментално да не биде на залиха во магацинот на продавницата, веднаш Ве контактираме за да се договориме за заменски производ, или испорака на саканиот производ со договорен подолг рок за испорака, ако е потребно подолго време за да се обезбеди.