Локации и контакти

Продавницата и сервисот во Кисела Вода се наоѓаат во трговскиот центар Стара Рампа, на првиот отворен спрат од задната страна на зградата од бела цигла со Шехерезада и пошта.
Продавницата и сервисот во Стајковци се наоѓаат на третата улица на патот за Раштак зад училиштето.
Покрај тоа што можете физички да дојдете на нашите локации за да купите производ или искористите услуга, може да се употреби професионална доставна служба, преку која што бргу ќе ги добиете купените производи или можете да ги пратите Вашите расипани уреди до сервисите, а ние ќе Ви ги вратиме по привилегирана цена, или бесплатно, над одредениот износ.
Плаќањето можете да го извршите на врата, со платежна картичка или со кредитен трансфер на платен налог.

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС

phone1

Телефони:
02 55 11 374 ::
071 243 833 ::
071 444 559
E-mail:
nitro@nitro.mk ::
info@nitro.mk ::
nitrocomp@gmail.com

location

Адреси:

1) Иван Козаров 24 локал 21, ТЦ Стара Рампа – Кисела Вода

2) ул.9 бр.7 Стајковци

1000 Скопје, Република Северна Македонија

support

Сервисна поддршка
24/7

delivery

1) Бесплатна достава
за нарачки еднакви и поголеми од 3000 ден.

2) Привилегирана цена
2.1) 100 ден, за нарачки помали од 3000 ден.
2.2) 100 ден, за испраќање и враќање уреди од сервис во Скопје
2.3) 150 ден, за испраќање и враќање уреди од сервис во другите делови на земјата