НИТРО КОМПЈУТЕРИ, ЦЕЛОСНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Нaшите успеси,
Ваша сигурност

Нитро Компјутери е македонска ИТ фирма која се занимава со изработка на софтвер, продажба на хардвер, консулатации во врска со информатичката технологија, извршување на технички сервис, како и дизајн и подготовки за печатење, компјутерската анимација, реклами и визуелизации на станбени и деловни простори.

ЗА НАШАТА ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Секој можете да нарачува производи од интернет продавницата на НИТРО Компјутери. Нема потреба од регистрација, но за успешна достава ве молиме да оставете точни податоци во полето за достава.

Како да нарачате?
Набавката на производите се врши со клик, секој одбран производ се става во кошничка и при завршување со купувањето веднаш се влегува во системот на наплата. Начинот на плаќање е со профактура или дирекно плаќање со картичка. На Вашата е- пошта веднаш се добива нотификација за тоа што купувачот одбрал, односно добива про ф-ра за уплата или потврда за уплатени средства. Ако плаќањето е со профактура, нарачката се смета за потрвдена доколку се уплати фактурата за 1-2 дена, во спротивно истата ќе се рачуна за откажана.

Достава на производите по прием на уплата на адреса во Скопје се врши за 1-3 дена. За достава надвор од Скопје трошокот за деливери копанијата е на Ваша сметка. Доколку се случи некој одбран производ моментално да не биде на залиха, т.е. во тој момент да го немаме производот, веднаш му се јавува на купувачот и лично се договараат за испораката на истиот.

Информации за испорака
Испораката на производите со вредност над 3000 денари ја вршиме бесплатно преку наш доставувач во Скопје.
За достава надвор од Скопје трошокот за деливери копанијата е на Ваша сметка, не одговараме за рокот на испорака на деливери компанијата.

Што ако купувачот не го превземе пакетот?
Доколку не сте достапни на напишаната адреса за достава, деливери компанијата го враќаат пакетот со производи кај нас.
Со претходна телефонска проверка на нарачката се намалува ризикот за враќање на производите.

Гаранција на производите
Сите производи имаат стандардна фабричка гаранција во рангот на производи за промоција.
Понекогаш заради голем број на добавувачи-производители бојата на артиклот може да се разликува во однос на сликата.
Заради голем број на добавувачи-фабрики понекогаш димензијата на артиклот може да се разликува во однос на зададените.

Изработено од NITRO COMPUTERS @ 2020.

1538 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
12 ГОДИНИ ИСКУСТВО
129 РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
459 СЕРВИСИ НА ТЕРЕН
12000 ПРОДАДЕН ХАРДВЕР
36 ДИЗАЈН И АНИМАЦИЈА

Ние ја претвараме
Вашата идеја во реалност

Нитро Компјутери е македонска ИТ фирма која се занимава со следните области на Информатичката Технологија:

  • Консулатации во врска со информатичката технологија и извршување на технички сервис
  • Продажба на компјутери, печатачи, мултифункциски уреди, дигитални камери, преносни компјутери, DVD, MP3/4 плејери и друга модерна техника
  • Полнење на тонери за ласерски печатачи и кертриџи за инк-џет и фото печатачи
  • Компјутерска анимација
  • Дизајн и подготовки за печатење
  • Изработка на компјутерски програми

Што работиме!

icon-hardver

ПРОДАЖБА НА ХАРДВЕР

НИТРО КОМПЈУТЕРИ има сопствена продавница на ул. Иван Козаров 24 локал 21, ТЦ Стара Рампа –Кисела Вода, Скопје

icon-shop

ИЗРАБОТКА НА WEB SHOP

Изработуваме интернет продавници и нивно автоматско поврзување со Нитро N-SMET – нашиот софтвер за сметководство

icon-code

ИЗРАБОТКА НА СОФТВЕР

Чест ни е да Ви ги понудиме нашите софтверски решенија и ќе ни биде посебно задоволство ако се решите за нивна имплементација

icon-animacija

ДИЗАЈН, АНИМАЦИЈА И ВИЗУАЛИЗАЦИЈА

При изработката на овие проекти се користи врвна технологија и се посветува посебно внимание од страна на нашиот тим