НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ
НОВИ
  • НОВИ
  • НАЈПРОДАВАНИ
  • ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Продолжен кабел со 5 приклучоци и прекинувач – 3m | Commel

450 ден
АРТ. 232-504 • Кабел: H05VV-F 3G1,5 • Должина на кабелот: 3 м • Број на приклучници: 5 • Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W • Номинален напон: 250 V • ЕАН: 3858883836127 АРТ. 0814 • Кабел: H05VV-F 3G1 • Должина на кабелот: 1,4 м • Број на приклучници: 3 • Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W • Номинален напон: 250 V • ЕАН: 3859889306546

Продолжен кабел со 3 приклучоци и прекинувач – 1,4m | Commel

250 ден
АРТ. 0814 • Кабел: H05VV-F 3G1 • Должина на кабелот: 1,4 м • Број на приклучници: 3 • Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W • Номинален напон: 250 V • ЕАН: 3859889306546

KB MSI ALPHA C100 wired keyboard, US

310 ден
Keyboard Technology: wired interface: USB Additional clutches: none Color: Black Cable length: 1.5

HP 255 G7, 2D232EA

30.200 ден 27.500 ден
15.6 FHD/Ryzen 5-3500u quad/8 GB/256GB M.2 SSD/AMD Radeon Vega 8 Graphics/NO ODD/FREE-DOS/Dark ash

KB MSI ELITE C330

650 ден
Keyboard Technology: wired Connector: USB Additional keys: multimedia Color: Black Other: Backlight illumination Wire lenght: 1.5

MS tastatura + glusec alpha M300 bezicen set

800 ден
Opis Bezicni set MS ALPHA M300 (bivsi Domino set) Tehnologija misa bezicni RF Senzor misa opticki Rezolucija misa [dpi] 1000 Tasteri misa 4 + scroll Tehnologija tastature bezicna RF Boja Crna Konektor USB, Wireless

MS tastatura master C100

450 ден
Osnovni model multimedijalne tastature. Zanimljiv oblik, prijatni i tihi tasteri, cvrsta i stabilna tastatura, dodatak mul timedijalnih tastera - jednostavnost i prakticnost na delu. Tehnologija zicna Konektor USB Dodatne tipke multimedija Boja Crna Ostalo USB prikljucak Duzina kabla 1.5

Нитро N-SMET

Чест ни е да Ви ги понудиме нашите софтверски решенија и ќе ни биде посебно задоволство ако се решите за нивна имплементација во Вашата фирма.

СТАРТЕР ПРОГРАМСКИ ПАКЕТ Нитро N-SMET Нитро Сметководство – Вашиот сметководствен робот :: Nitro N-SMET :: Your accountant robot

39.060 ден
Со модулите N-FIN (финансово работење), N-MAT (материјално работење), N-KOM (комерцијално работење), N-PLATI (плати) и N-DILER (дилерско работење) Ви помага во добрата организираност на работните процеси во фирмата, забрзување на работата и почитување на сите законски регулативи во Република Македонија. Стартер програмскиот пакет ги вклучува модулите со основните неопходни функционалности за започнување на уредно и ажурно работење со помали трошоци за фирмата. Како што се создава потреба и напредувате во работењето, можете да вршите набавка на потребните напредни модули од сметководствениот робот.

Програма N-SMET : N-FIN финансово модул

9.690 ден
Финансовото работење е наменето за сметководителите. Може да функционира потполно независно од другите програмски модули (рачно да се книжи во него), но може и да се користи заедно со другите модули за автоматско генерирање на книжењата во него (подоцна во N-FIN можете да ги измените книжењата или да внесете нови). Покрај стандардните функционалности на сметководствен софтвер, содржи и подмодул за водење на основни средства и автоматска пресметка на амортизација.

Програма N-SMET : N-KOM комерцијално модул

9.765 ден
Комерцијалниот модул N-KOM oвозможува работа со сите излезни комерцијални документи, водење на лагер листа со набавна вредност и продажна вредност и следење на ДДВ во реално време. Со помош на Трговската книга може да се води прецизна ЕТ книга (Евиденција во трговијата), поврзана со ПЛТ (Приемен лист во трговијата на мало) и ДФИ (Дневен финансиски извештај), како и ЕТУ извештај (Евиденција на трговски услуги), КДФИ извештај (Книга на дневни финансиски извештаи) и многу други комерцијални извештаи.

Програма N-SMET : N-MAT материјално модул

9.690 ден
N-MAT e модул на N-SMET којшто овозможува сеопфатно материјално работење, вклучува многу различни влезни документи како ПЛТ поврзано со целосна ТРГОВСКА КНИГА. Вградени се многу излезни документи и модулот овозможува прецизно евидентирање на материјални состојби. Материјалните извештаи опфаќаат и Преглед и регистрација на дневен промет, Набавна вредност и маржа на излезни документи, МЕТГ извештај, Лагер листа, Промет по денови, Влез/излез по артикли, Картичка за артикал, Промет на коминтент, Состојба на коминтент и многу други.