Прикажувам 1–12 од 985 резултати

Show sidebar

Резервна копија на наш CLOUD простор 3GB

472 ден
• Резервна копија на податоците на наш CLOUD простор 3GB

Нитро одржување СТАРТЕР Нитро N-SMET + ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

7.316 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 2h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Гарантирано време на одзив: 4h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 12h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 20h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 3GB • Редовен дневен back-up на податоците на Nitro CLOUD, со што добивате резервна копија на податоците на оддалечена локација • Оптимизација на базата на податоци секој викенд во месецот • Редовна инсталација на новите верзии и закрпи (patch-ови) на модулите од N-SMET кои ги имате купено за Вашата фирма • Бесплатно префрлање на нова фискална година • Бесплатно советување и информации за новите законски измени преку системот за информации на Нитро N-SMET :: Инфо Канал • Месечно одржување на интернет страницата (оптимизација на базата, безбедност, инсталирање нови верзии од CMS и плагинови, ...) • SEO Оптимизација на страницата (за сите пребарувачи и поврзување со Google Search Console) • Мониторинг на процесот на нарачка и фактурирање • Поврзување со Google Analytics и генерирање на извештаи за анализа

Нитро ПРО НАПРЕДНО одржување

29.264 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 8h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 10h • Гарантирано време на одзив: 10 мин. • Максимално време на започнување на активностите on-line: 30 мин. • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 2h • Дополнителни консултации на вработените и изработка на дополнителни упатства за работа: 16h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 12GB

Нитро ПРО одржување

21.948 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 6h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 8h • Гарантирано време на одзив: 30 мин. • Максимално време на започнување на активностите on-line: 1h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 4h • Дополнителни консултации на вработените и изработка на дополнителни упатства за работа: 10h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 12GB

Нитро ВИП НАПРЕДНО одржување

14.042 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 5h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 6h • Гарантирано време на одзив: 1h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 6h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 12h • Дополнителни консултации на вработените и изработка на дополнителни упатства за работа: 6h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 9GB

Нитро ВИП ПЛУС одржување

10.974 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 4h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 5h • Гарантирано време на одзив: 2h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 7h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 14h • Дополнителни консултации на вработените и изработка на дополнителни упатства за работа: 6h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 9GB

Нитро ВИП одржување

6.962 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 4h • Гарантирано време на одзив: 3h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 8h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 16h • Дополнителни консултации на вработените и изработка на дополнителни упатства за работа: 4h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 9GB

Нитро МЕДИАН НАПРЕДНО одржување

5.782 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 4h • Гарантирано време на одзив: 4h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 10h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 18h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 6GB

Нитро МЕДИАН одржување

4.602 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Гарантирано време на одзив: 4h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 11h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 19h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 6GB

Нитро РАЗВОЈ НАПРЕДНО одржување

3.422 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 2h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 3h • Гарантирано време на одзив: 4h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 12h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 20h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 3GB

Нитро РАЗВОЈ одржување

2.832 ден
• Редовна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 2h • Итна посета на Вашата фирма од наш вработен (вклучува далечинска поддршка): 2h • Гарантирано време на одзив: 5h • Максимално време на започнување на активностите on-line: 13h • Максимално време на започнување на активностите со физичко присуство: 21h • Резервна копија на базата со податоци на наш CLOUD простор 3GB

Нитро ТЕЛИНТЕРНЕТ одржување

1.062 ден
• Телефонски повици од Ваши вработени, пријави преку Интернет: 3h • Далечинско поврзување на Вашиот систем и интервенција за време од: 24h