Приказ на еден резултат

Show sidebar

Мини HD камера/webcam со ноќно снимање Nitro N-CAM 1 од Нитро Компјутери + ПОДАРОК ХИРУРШКА МАСКА

2.400 ден 1.190 ден
Карактеристики на производот: Компактна мала HD 1920x1080px шпионска камера со вградени LED диоди за ноќно снимање и Micro-SD мемориски слот