Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

TEFAL PURE AIR PT3030F0 Прочистувач на воздух Уништуба 99.99% од бактериите и микрочестичките Капацитет 300м3/ч За простории до 120м2 Четиристепена филтрација (Предфилтер ХЕПА филтер антиалергсики филтер специјален филтер)

10.999 ден
Контрола на квалитетот на воздухот со помош на ЛЕД индикатори Тајмер 4 брзини на работа Инидкатор за замена на филтер Автоматски режим на работа - дење и ноќе Индикатор за загаден воздух Заштита од деца Димензии ВxШxД 52x36x12 цм