Прикажувам 1–12 од 16 резултати

Show sidebar

Nitro N-BT phones 1 блутут 5+EDR компактни слушалки со микрофон/MP3 плејер/FM радио

1.300 ден 650 ден
Со вграден микрофон, високо-квалитетни звучници за бас и високотонци, MP3 плејер од MicroSD картичка. Се склопуваат за полесен пренос. High Definition кристално чист звук. Филтер за ехо и бучава. Преку AUX 3,5мм звучен приклучок можете да ги поврзете и жичано на уредот. Гласовни пораки за статус на слушалките. Hands-free функција за мобилен телефон. Читање на повикувач од мобилен телефон.

Nitro N-BT phones 1 блутут 5+EDR компактни слушалки со микрофон/MP3 плејер/FM радио

1.300 ден 650 ден
Со вграден микрофон, високо-квалитетни звучници за бас и високотонци, MP3 плејер од MicroSD картичка. Еластичната пружина којашто ги спојува слушалките се склопува во кругови поради што не зафаќаат место и може да се соберат на мало место. High Definition кристално чист звук. Филтер за ехо и бучава. Преку AUX 3,5мм звучен приклучок можете да ги поврзете и жичано на уредот. Гласовни пораки за статус на слушалките. Hands-free функција за мобилен телефон. Читање на повикувач од мобилен телефон.

Nitro N-BT Earphone 4 ултра кул блутут 4.2 слушалки со микрофон со вграден драјвер за бас и високотонци, панел за контроли

1.300 ден 650 ден
Со вграден микрофон, високо-квалитетни звучници за бас и високотонци. High Definition кристално чист звук. Филтер за ехо и бучава. Гласовни пораки за статус на слушалките. Hands-free функција за мобилен телефон. Читање на повикувач од мобилен телефон.

Блутут слушалки N-BT EARPHONE 2 xBass Hands-free Controls

1.980 ден
Со вграден микрофон, високо-квалитетни звучници за бас и високотонци, MP3 плејер од MicroSD картичка. Еластичната пружина којашто ги спојува слушалките се склопува во кругови поради што не зафаќаат место и може да се соберат на мало место. High Definition кристално чист звук. Филтер за ехо и бучава. Преку AUX 3,5мм звучен приклучок можете да ги поврзете и жичано на уредот. Гласовни пораки за статус на слушалките. Hands-free функција за мобилен телефон. Читање на повикувач од мобилен телефон.

Блутут слушалки N-BT EARPHONE 1

1.980 ден
Со вграден микрофон, високо-квалитетни звучници за бас и високотонци, MP3 плејер од MicroSD картичка. Еластичната пружина којашто ги спојува слушалките се склопува во кругови поради што не зафаќаат место и може да се соберат на мало место. High Definition кристално чист звук. Филтер за ехо и бучава. Преку AUX 3,5мм звучен приклучок можете да ги поврзете и жичано на уредот. Гласовни пораки за статус на слушалките. Hands-free функција за мобилен телефон. Читање на повикувач од мобилен телефон.