Showing all 12 results

Show sidebar

Паметен часовник Nitro N-Smart Watch 4 Health & Sports Tracker + gift-box + украсна торбичка од Нитро Компјутери

2.400 ден 980 ден
Ултра-модерен паметен часовник Nitro N-Smart Watch 4 Health&Sports Tracker со неверојатни функционалности и убав дизајн. Бидете кул и во тренд.

Паметен часовник Nitro N-Smart Watch 5 Health & Sports Tracker + gift-box + украсна торбичка

2.400 ден 980 ден
Ултра-модерен паметен часовник Nitro N-Smart Watch 5 Health&Sports Tracker со неверојатни функционалности и убав дизајн со пијано финиш. Бидете кул

Nitro N-Smart Bracelet 1 Health&Sports Tracker + gift box + украсна торбичкa

2.000 ден 690 ден
Кул алка за следење на здравјето и активностите. Со неверојатни функционалности и пријатна за вашата рака. Бидете кул и во

Паметен часовник Nitro Smart Watch N-1, 1.48inch LED екран, повикување на броеви, примање на повици, читање на пораки, педометар, мониторинг на спиење, нотификации, аларм

4.000 ден 990 ден
потсетник за одмор и вода, календар, калкулатор, пуштање на музика, далечинско сликање, стоперица, мерач на висина (опционално), термометар (опционално), мерач на притисок (опционално)