Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Show sidebar

Држач за лаптоп со систем за ладење Nitro Cool 1, до 17“, USB хаб 2 портен

1.290 ден
Погоден за лаптопи со дијагонала на екран од 8“ до 17“. Ергономски дизајн за идеална положба на рацете при работа, со можност за поткревање на задниот дел за додатни 2cm висина. Изработен од дебела ABS пластика, од горната страна од дебела црна метална алуминиумска мрежа. Алуминумската мрежа е изработена со вдлабнатини кои спречуваат лизгање на лаптопот/таблетот од површината. Пластистична релјефна Нитро налепница во долниот дел спречува лизгање на лаптопот/таблетот од површината. 2 LED диоди во сина боја за дискретно осветлување. Вграден 2-портен USB hub. Уредот се напојува од самиот лаптоп преку USB портата и останува уште една слободна USB порта за приклучување на дополнителен уред. USB кабел е вклучен во пакувањето. Kопче за вклучување/исклучување на вентилаторот. Квалитетниот вентилатор со големина од 12cm прави добро ладење на лаптопот од долната страна и е гарантиран негов долг животен век. Работи со брзина од 1000-2500 ротации во минута. Произведува ниско ниво на шум од 8db. Уредот е погоден за држење во скут (за да не биде лаптопот директно во допир со нозете) или на маса. Повеќе жлебови за исфрлање на топлиот воздух. Опција да се вгради поголем вентилатор или додатни вентилатори под мрежата. Тело на држачот: ABS (O-10) пластика Горна страна: алуминиумска мрежа. Налепници: водоотпорна мрсна хартија + смола. Вентилатор Димензии: 12cm x 12 cm x 2,5cm. Број на вртежи: 1000 - 2500 вртежи/мин. Проток на воздух: 48 CFM Шум: 8db. Димензии Ширина: 37cm Должина: 29,5cm Висина: 5,5cm + 2cm опционално. Тежина 770 гр. Напојување 5V од USB порта. USB хаб 2 портен