Showing all 4 results

Show sidebar

Nitro N-Car MP3 плејер + радио + handsfree

1.400 ден 690 ден
Nitro N-Car MP3 плејерот Ви овозможува репродукција на вашите омилени MP3 песни од MicroSD картичка или пренос на звук од

UV стерилизациска кутија

2.000 ден 999 ден
UV стерилизациската кутија е вашата нова заштита против вируси и бактерии на мобилни телефони, слушалки, клучеви, наочари, накит и слично.