Showing all 3 results

Show sidebar

Продолжен кабел со 3 приклучоци и прекинувач – 1,4m | Commel

250 ден
АРТ. 0814 • Кабел: H05VV-F 3G1 • Должина на кабелот: 1,4 м • Број на приклучници: 3 • Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W • Номинален напон: 250 V • ЕАН: 3859889306546

Продолжен кабел со 3 приклучоци и прекинувач – 1,4m | Commel

250 ден
АРТ. 0814 • Кабел: H05VV-F 3G1 • Должина на кабелот: 1,4 м • Број на приклучници: 3 • Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W • Номинален напон: 250 V • ЕАН: 3859889306546

Екстерна батерија N-PowerBank Pocket 2200

400 ден 199 ден
Технички карактеристики: Капацитет: 2200mAh Input: 5V 1A Output: 5V 1A (Standard Charge) Состав: метал/пластика Бои: сребрено-сива, црна, сина и црвена