Се прикажуваат сите 12 резултати

N-EDUPC2 Половна десктоп конфигурација Pentium 4 3.00GHz

4.980 ден
Опремете се за школската година на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, тестирани со школската платформа: CPU Intel Pentium 4 3.00GHz MB Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 GPU ATI Radeon 9550 HDD 160 GB RAM 1,5GB DDR 400MHz PSU 350W

N-EDUPC1 Половна десктоп конфигурација DualCore Intel Pentium E6300

6.900 ден
Опремете се за школската година на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро КомпјутериОпремете се за школската година на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, тестирани со школската платформа: CPU DualCore Intel Pentium E6300, 2x 2.8GHz MB ASRock G31DE (Gigabit Ethernet, 4x USB, 2x PS2, 1x DB9 Serial) GPU nVIDIA GeForce 9500 GT (1x VGA, 1x DVI-I) HDD 240 GB RAM 2GB DDR2 800MHz PSU Delux 500W

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 11 GPU

6.000 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 10

3.900 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 9

5.800 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 8

4.800 ден
Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 8 Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 7

5.900 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 6

3.900 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 5

4.900 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 4

4.800 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Сертифицирана половна компјутерска конфигурација EduBusiness 3 GPU

5.400 ден
Опремете ја канцеларијата или домашната училница на буџет со половните и спремни за употреба конфигурации на Нитро Компјутери, сертифицирани со

Десктоп конфигурација N-CYGNUS G1

19.299 ден
Освојте ги предизвиците со оваа одлична десктоп конфигурација. MB GIGABYTE CPU I5 2.8GHz/Boost 3.1GHz w/ COOLERMASTER DP6 COOLER 4GB RAM