Showing all 2 results

Show sidebar

Моќен Bluetooth звучник Nitro N-Blast 2 + mp3 плејер + радио

1.780 ден 890 ден
Моќен Bluetooth звучник од висока класа плејер од Micro SD/TF картичка или USB flash стик. Високо-квалитетен звук, со вграден прочистувач

Моќен Bluetooth звучник Nitro N-Blast 1 + mp3 плејер + радио со антена

1.780 ден 890 ден
Моќен Bluetooth звучник од висока класа плејер од Micro SD/TF картичка или USB flash стик. Високо-квалитетен звук, со вграден прочистувач