Се прикажуваат сите 11 резултати

SAMSUNG AR35 серија AR12TXHQASINEU/SAMSUNG AR12TXHQASIXEU

26.999 ден
SAMSUNG AR35 серија AR12TXHQASINEU/SAMSUNG AR12TXHQASIXEU Инвертер клима уред Скриен ЛЕД Дисплеј 12000BTU Капацитет на ладење 3.5KW Капацитет на греење 3.8KW SEER 6.1 kWh SCOP 3.9 kWh EER на ладење 2.9 kWh COP на греење 3.5 kWh ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР Капацитет на одвлажнување 1.2л/ч Брзо ладење - Fast cooling technology HD filter Турбо мод Комфорт мод Вентилатор мод Самочистење Двостепено ладење Тајмер Авто рестарт Работна температура греење -15/+24 Работна температура ладење -10/+46 Бучност вантрешна единица мин. 22dB/ макс. 37 dB Бучност надворешна единица 55 dB Тип на гас R32 Идеална за простории до 40м2 Енергетска класа А++ на ладење/А на греење Димензии внатрешна единица 800x285x194 мм Димензии надворешна единица 720x495x270 мм P/N: AR12TXHQASINEU

ST FH-06HVNP Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка

799 ден
ST FH-06HVNP Superior Technology Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка Два мода на физичко поставување - легната и исправена 2000W 2 нивоа на греење 1000/2000W заштита од прегревање прилагодлив термостат светлосен индикатор интегрирана рачка

ST PN-2500 2.5KW Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид

3.199 ден
ST PN-2500 Superior Technology 2.5KW Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид Бела боја 2 степени на работа (1 kW/2 kW) Алуминиумски греач Метално куќиште Безбедносен термостат Димензии: 885x75x400 мм

Vivax M design series 3,81kw, ACP-12CH35AEMI R32

23.999 ден
Cooling capacity [kW]: 3,52 Heating capacity [kW]: 3,81 Eco refrigerant: R32 Heating energy class: A+ EER coefficient: 0 COP coefficient: 0 Functionality: auto restart, auto mode, Turbo mode, soft start, samodijagnostika kvarova, sleep mode, timer Cooling energy class: A++ Functions: Isusivac preostale vlage, Pokretanje pri niskom naponu, Zastita ventila vanjske jedinice, WiFi ready SEER coefficient: 6,1 SCOP coefficient: 4 Design load for heating: 2,3 Sound power level of indoor unit [dB]: 55 Sound power level of outdoor unit [dB]: 61 Other: bio filtar, dust filtar, LED ekran Input power of cooling [W]: 1237 Input power of heating [W]: 964 Airflow [m3/h]: 600 Dehumidifying capacity [l/h]: 1,2 Noise of indoor unit [dB(A)]: 40 Noise of outdoor unit [dB(A)]: 53 Working range [°C]: -15°C?T?50°C

ST TAC-12INV32 SIBERIA, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР

17.299 ден
ST TAC-12INV32 SIBERIA • Superior Technology • 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер • компресор GMCC TOSHIBA • Ладење 3.50KW и Греење 3.52KW • Скриен Дисплеј • SEER за ладење 6.5 • SCOP за греење: 4.0 • Авто рестарт функција • Одвлажнување 1.1л на час • Циркулација на воздух 550 m3/h • Бучност на внатрешна единица Мин: 32dB • Макс: 50dB • Бучност на надворешна единица: 60dB • Годишна потрошувачка на ел. енергија за ладење: 188kwh • Годишна потрошувачка на ел. енергија за греење: 840kwh • Нормална работна температура: -15 to 43 C • R32 еколошки гас • A++ енергетска класа во ладење • A+ енергетска класа во греење • Далечински управувач

ST GAC-12SOO

12.999 ден
Superior Technology, 12000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 3.25KW и Греење 3.40KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Тајмер функција, Auto restart, Самодијагностика, Заклучување Вертикален Auto swing, Cold plasma филтер, Бучност на внатрешна единица Мин: 33dB, Макс: 42dB, Бучност на надворешна единица Мин: 52dB, Макс: 62dB, Волумен на протoк на воздух m3h 550/500/430/330, Одвлажнување 1.2л на час, Нормална работна температура: -10 to 43 C, R410A еколошки гас, A енергетска класа во ладење и греење, Далечински управувач, Идеална за простории од 15 до 23м2

Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA SMART WIFI READY

24.999 ден
ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени, Скриен Дисплеј, 5 години гаранција на компресор MITSUBISHI, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа , 12.000BTU, Моќност 3.5KW на ладење (од 5 до 43 степени целзиусови), 3.7KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови). SCOP (kW):3.8, SEER (kW):5.2, Антибактериски Филтер, усмерување на воздухот: горе/доле автоматски , лево десно мануелно, природен ветер, Тајмер, Далечински управувач, A++ Енергетска класа, Бучност на внатрешна единица 20/37дб, Бучност на надворешна единица 52дб, Гас за разладување R-410A

Клива уред ST TAC-12INV,Superior Technology,12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер,Ладење 3.50KW и Греење 3.65KW,Скриен Дисплеј,SEER за ладење 6.1,SCOP за греење: 4.0,Бучност на внатрешна единица Мин: 36dB,Макс: 50dB,Годишна потрошувачка на ел. енерги

19.000 ден
• Superior Technology • 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер • Ладење 3.50KW и Греење 3.65KW • Скриен Дисплеј • SEER за ладење 6.1 • SCOP за греење: 4.0 • Бучност на внатрешна единица Мин: 36dB • Макс: 50dB • Годишна потрошувачка на ел. енергија за греење: 910kwh • Годишна потрошувачка на ел. енергија за ладење: 184kwh • Нормална работна температура: -10 to 43 C • R410A еколошки гас • A++ енергетска класа во ладење • A+ енергетска класа во греење • Далечински управувач

ST HL-104V – Superior Technology,Вeртикална Греалка,2000W

589 ден
2 нивоа на греење 1000/2000W,заштита од прегревање,прилагодлив термостат,светлосен индикатор

ST C2000C, Superior Technology, 2KW, Панелен конвектор

1.999 ден
со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 728x75x400 мм