Се прикажуваат сите 2 резултати

Кроне Клешта TCA-40

1.200 ден
Клешта за набивање (вметнување) на жица, кроне. Карактеристики: Алат за вметнување на проводник во конектор, полиња и плоча Tехниката на поврзување со лемење, зашрафување и без отстранување За проводници со дијаметар од 0,4mm-0,6 mm, извлекување и вовлекување Боја: сива Должина: 176mm Ширина 37mm Висина 21mm

Strafciger SET elektricen (rechargeable) Xiaomi Mijia

3.000 ден
Two levels of adjustable torque. Magnetic Absorption Batch Box. Built-in 24 S2 steel precision bit heads. Among the bits you will find: PH000, PH00, PH0, PH1, SL1.5, SL2.0, H.7, H.9.9, H1.5, H2.0, P2, P5, 2,3, W1,5, Y0.6. 1, Y2, T3, T4, T5, T6H, T8H, T9H, T10H and TXNUMXH. 400+ precision screws at full power. With a strong magnetic motor, the speed can reach up to 200rpm. One-piece aluminum alloy shell, with Type-C interface charging