Showing all 4 results

Show sidebar

BLACK FRIDAYДијагностика на функционалноста и детално чистење на лаптоп или PC + подмачкување и менување на термална паста на системот

1.300 ден 499 ден
Дијагностика на исправноста и функционалноста на компјутер или лаптоп која опфаќа: проверка на исправноста на компјутерските компоненти со детални тестови

BLACK FRIDAY 53% попуст на механичка поправка на скршен лаптоп + подарок по избор од Нитро Компјутери

3.200 ден 1.490 ден
Механичка поправка на Вашиот скршен лаптоп + подарок по избор Ако механички сте го оштетиле лаптопот во било кој дел,

BLACK FRIDAY 62% попуст на чистење на вируси и оптимизација на системот на лаптоп, компјутер или таблет од Нитро Компјутери по цена од 1300 ден во вредност од 499 ден.

1.300 ден 499 ден
Целосно прочистување на Вашиот лаптоп, компјутер или таблет од вируси, тројански коњи, црви и други малициозни софтвери и несакани програми