Прикажувам 1–12 од 109 резултати

Show sidebar

Нитро Достава – Систем за евидентирање и наплата на достави на пратки – Вашиот робот за достава

438.960 ден
Софтверскиот модул N-DOSTAVA од Нитро N-SMET е наменет за работата на доставна служба, управување со доставата на пратки, следење на

Нитро Авто Школа – Програма за изработка на тестови и тестирање на кандидати

25.523 ден
Нитро Авто Школа е софтверско решение за изработка на тестови и тестирање на кандидати.

Nitro Изв конвертор – програма за евиденција и пресметки на извршител

175.018 ден
Nitro Изв конвертор е софтверско решение коешто овозможува автоматизација на работата со предметите кај извршителите. Користи повеќе конфигурабилни извори на

НитроНотарПредмети :: NitroNotarPredmeti – програма за работа со предмети кај нотар

146.320 ден
NitroNotarPredmeti е софтверско решение коешто овозможува автоматизација на управување со предмети кај нотарите. Користи повеќе конфигурабилни извори на податоци и

NitroNotarNPN – апликација за автоматизирана подготовка на решенија за нотарски платен налог

87.792 ден
NitroNotarNPN е софтверско решение коешто овозможува автоматизација на подготовката на нотарски платни налози (НПН) кај нотарите. Користи повеќе конфигурабилни извори

NitroPDF нотар конвертор

87.792 ден
NitroPDF нотар конвертор е софтверско решение коешто овозможува автоматизација на подготовката на документи кај нотарите. Користи повеќе конфигурабилни извори на

Нитро N-INFO канал :: Нитро инфо канал за информирање на клиентите за доградби во софтверските решенија, законски измени, новости, упатства и процедури

3.658 ден
Нитро инфо каналот е подмодул на Нитро N-SMET којшто овозможува редовно информирање на клиентите за доградби во софтверските решенија, законски

Софтверско решение за Интернет-продавница интегрирана со материјално и комерцијално работење

128.030 ден
Софтверско решение коешто се состои од целосна интернет продавница и подмодул од N-SMET кој служи за поврзување со Нитро интернет

Програма N-SMET : N-ANALIZI модул за статистички анализи на работењето

43.896 ден
Со модулот N-ANALIZI може да се врши проучување на работењето на фирмата. Содржи статистички извештаи за прометот на коминтентите во

Програма N-SMET : електронски пратки за плати

3.658 ден
Овозможува подготовка на електронски пратки за УЈП за исплата на плати на буџетски корисници.