НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ
НОВИ
  • НОВИ
  • НАЈПРОДАВАНИ
  • ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Програма N-SMET : N-KOM комерцијално – робот за автоматско книжење изводи од банки

5.681 ден
Роботот за автоматско книжење изводи од банки овозможува автоматизирана обработка на изводите преземени од сите деловни банки во земјата во комерцијалниот модул N-KOM. Поддржани се два формати за преземање на изводите од банките, во MS Excel фајлови и во МТ940 SWIFT текст пораки со изводи. Обработката на изводите се врши во две фази. Во првата фаза се вчитуваат податоците од изводите од банките во N-SMET и се врши проверка дали постојат сметките на комитентите и добавувачите од ставките во изводите во Шифрарникот на комитенти/добавувачи. Во втората фаза се внесуваат ставките во документи изводи во N-KOM, се врши внесување на уплатите и исплатите и се ажурираат состојбите на комитентите и добавувачите. Ако е потребно, понатаму документите изводи од комерцијалниот модул N-KOM може да се искнижат со роботот за книжење по конта во финансовиот модул N-FIN.

N-BT SPEAKER 3 Премиум БТ Звучник + плејер + FM радио со слот за мобилен

890 ден
Вграден Expanded Bxs за басовите и плејер од Micro SD/TF картичка или USB flash стик. Дијаметарот на звучниците од 45mm.

Моќен Bluetooth звучник Nitro N-Blast 2 + mp3 плејер + радио

890 ден
Моќен Bluetooth звучник од висока класа плејер од Micro SD/TF картичка или USB flash стик. Високо-квалитетен звук, со вграден прочистувач на шум, моќен засилувач на звукот. Вграден плејер од задната страна со којшто можете да пуштате музика од Micro SD/TF картичка или USB flash стик. Можност да се одговара на повици на мобилен телефон (дигање на слушалка или одбивање на повик), да се врти на телефон и да се разговара преку вградениот микрофон. Вградено FM радио. Со гифт-кутијата добивате гратис: Мicro-USB <> USB кабел за полнење од USB Порт Со вметнување на Micro SD/TF мемориска картичка можете да слушате музика од неа со што звучникот се претвора во MP3 плејер. Преку USB портот може да се приклучи било кој уред и да се слуша музика од него со USB кабел. Има 3,5mm приклучок за приклучување на уред од стандарден 3,5mm аудио излез. Со долго држење на копчето - се намалува звукот Со долго држење на копчето + се засилува звукот Карактеристики: 1 звучник 8W 2 звучни дравјери Bluetooth 4.1 Капацитет на батерија: 1200mAh (6 часа музика) SNR: ?75dB Влезни медиуми: AUX, USB стик, SD карта, Bluetooth, FM радио Напојување: USB 5V Вграден микрофон Пакувањето содржи USB кабел за полнење на апаратот

Nitro N-Car MP3 плејер + радио + handsfree

690 ден
Nitro N-Car MP3 плејерот Ви овозможува репродукција на вашите омилени MP3 песни од MicroSD картичка или пренос на звук од

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One Printer

10.490 ден
Print, copy, scan, fax ISO speed: Up to 22 ppm black; Up to 18 ppm color Print a variety on a variety of paper sizes up to 11 x 17 inches (A3). High yield ink cartridges available

Нитро N-SMET

Чест ни е да Ви ги понудиме нашите софтверски решенија и ќе ни биде посебно задоволство ако се решите за нивна имплементација во Вашата фирма.

СТАРТЕР ПРОГРАМСКИ ПАКЕТ Нитро N-SMET Нитро Сметководство – Вашиот сметководствен робот :: Nitro N-SMET :: Your accountant robot

39.060 ден
Со модулите N-FIN (финансово работење), N-MAT (материјално работење), N-KOM (комерцијално работење), N-PLATI (плати) и N-DILER (дилерско работење) Ви помага во добрата организираност на работните процеси во фирмата, забрзување на работата и почитување на сите законски регулативи во Република Македонија. Стартер програмскиот пакет ги вклучува модулите со основните неопходни функционалности за започнување на уредно и ажурно работење со помали трошоци за фирмата. Како што се создава потреба и напредувате во работењето, можете да вршите набавка на потребните напредни модули од сметководствениот робот.

Програма N-SMET : N-FIN финансово модул

9.690 ден
Финансовото работење е наменето за сметководителите. Може да функционира потполно независно од другите програмски модули (рачно да се книжи во него), но може и да се користи заедно со другите модули за автоматско генерирање на книжењата во него (подоцна во N-FIN можете да ги измените книжењата или да внесете нови). Покрај стандардните функционалности на сметководствен софтвер, содржи и подмодул за водење на основни средства и автоматска пресметка на амортизација.

Програма N-SMET : N-KOM комерцијално модул

9.765 ден
Комерцијалниот модул N-KOM oвозможува работа со сите излезни комерцијални документи, водење на лагер листа со набавна вредност и продажна вредност и следење на ДДВ во реално време. Со помош на Трговската книга може да се води прецизна ЕТ книга (Евиденција во трговијата), поврзана со ПЛТ (Приемен лист во трговијата на мало) и ДФИ (Дневен финансиски извештај), како и ЕТУ извештај (Евиденција на трговски услуги), КДФИ извештај (Книга на дневни финансиски извештаи) и многу други комерцијални извештаи.

Програма N-SMET : N-MAT материјално модул

9.690 ден
N-MAT e модул на N-SMET којшто овозможува сеопфатно материјално работење, вклучува многу различни влезни документи како ПЛТ поврзано со целосна ТРГОВСКА КНИГА. Вградени се многу излезни документи и модулот овозможува прецизно евидентирање на материјални состојби. Материјалните извештаи опфаќаат и Преглед и регистрација на дневен промет, Набавна вредност и маржа на излезни документи, МЕТГ извештај, Лагер листа, Промет по денови, Влез/излез по артикли, Картичка за артикал, Промет на коминтент, Состојба на коминтент и многу други.