НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ
НОВИ
  • НОВИ
  • НАЈПРОДАВАНИ
  • ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Nitro N-Smart Bracelet 1 Health&Sports Tracker + gift box + украсна торбичкa

2.000 ден 980 ден
Кул алка за следење на здравјето и активностите. Со неверојатни функционалности и пријатна за вашата рака. Бидете кул и во

Genius FaceCam 1000X 720P HD Webcam with Microphone

1.299 ден
720p HD resolution
3X digital zoom
Built‐in sensitive microphone
Manual focus
Universal clip fits LCD panel and notebook or standalone
1yr Warranty

Nitro N-CAM 1

1.800 ден 899 ден
Компактна мала HD 1920x1080px шпионска камера со вградени LED диоди за ноќно снимање и Micro-SD мемориски слот Nitro N-CAM 1

HDD 6TB WesternDigital Purple Surveilance

10.385 ден
HDD 6TB WesternDigital I.P. rpm 64MB Cache SATA-3 6.0Gb/s Purple Surveillance WD60PURZ

HDD 2TB WesternDigital Purple Surveilance

3.950 ден
HDD 2TB WesternDigital I.P. rpm 64MB Cache SATA-3 6.0Gb/s Purple Surveillance WD20PURZ

Нитро N-SMET

Чест ни е да Ви ги понудиме нашите софтверски решенија и ќе ни биде посебно задоволство ако се решите за нивна имплементација во Вашата фирма.