:: За нас  
Потрошувачка кошничка
0 производ(и)
вкупно:
0,00 ден
Провери
понеделник,
17 февруари 2020
You have no flash support. No movie show, sorry |:-(
Пребарај по клучен збор


НОВОСТИ

Најниски цени на Canon дигитални камери

Супер цени за Canon дигитални камери.
Искористете ја можноста за да ги сликате или снимите најубавите моменти со квалитетна камера.
Не испуштајте насмевка - never miss a smile со Canon...

Canon A470
7.1 Megapixels
3.4x optical zoom
14 easy to use shooting modes
2.5" LCD screen
Motion Detection Technology
Face Detection Technology
Red-Eye Correction
DIGIC III and iSAPS
VGA and LP movies
Powered by AA batteries
ЗА САМО: 5.290,00 ден.

Canon A590 IS
8.0 Megapixels
4x zoom with optical Image Stabilizer
Motion Detection Technology
Face Detection Technology
Red-Eye Correction
DIGIC III and iSAPS
2.5" LCD and OVF
19 Shooting Modes and My Colors
VGA and LP movies
СО ПОДАРОЦИ:
Футрола марка
SD картичка од 1GB
ЗА САМО: 8.790,00 ден.


Квалитетни жични и безжични мрежи со TrendNet опрема

Петгодишната работа на Нитро Компјутери со квалитетна TrendNet опрема резултираше со голем број на задоволни фирми и физички лица.
Од TrendNet производите во однос (перформанси + квалитет) / цена би сакале да ги истакнеме:
жичниот 10/100Мb рутер со 4 портен switch TW100-S4W1CA,
безжичниот 108Мb рутер со заштитен ѕид и 4 портен switch TEW-452BRP,
безжичната 108Mb мрежна карта TEW-443PI и
300Mbit N-Draft рутер со 4 портен switch 452BRPK


ЗА НАС


Нитро Компјутери е македонска ИТ фирма која се занимава со следните области на Информатичката Технологија:
- Консулатации во врска со информатичката технологија и извршување на технички сервис
- Продажба на компјутери, печатачи, мултифункциски уреди, дигитални камери, преносни компјутери, DVD, MP3/4 плејери и друга модерна техника
- Полнење на тонери за ласерски печатачи и кертриџи за инк-џет и фото печатачи
- Компјутерска анимација
- Дизајн и подготовки за печатење
- Изработка на компјутерски програми
 


CONTACT BOX
Нитро Компјутери

Иван Козаров 24 локал 21
ТЦ Стара Рампа -
Кисела Вода
1000 Скопје

Тел:
02/55-11-374ул.9, бр.7
Стајковци
1000 Скопје

Тел:
02/25-53-472Мобилни телефони:

071/243-833
071/444-559Web
www.nitro.mk

E-mail
nitro@nitro.mk

sales@nitro.mk

service@nitro.mk

agent@nitro.mk

software@nitro.mk