:: Нитро Студио за програми 
Потрошувачка кошничка
0 производ(и)
вкупно:
0,00 ден
Провери
понеделник,
17 февруари 2020
You have no flash support. No movie show, sorry |:-(
Пребарај по клучен збор


ТОП ПРОИЗВОДИ


Nitro Софтвер Studio - студио за програми

ПРОГРАМИ ЗА СИТЕ ПОТРЕБИ

Нитро N-SMET Нитро Сметководство
Вашиот сметководствен робот :: Nitro N-SMET :: Your accountant robot

Со модулите: N-FIN, N-MAT, N-KOM, N-PLATI, N-DILER Ви помага во добрата организираност на работните процеси во фирмата, забрзување на работата и почитување на сите законски регулативи во Република Македонија.


Нитро N-MAT :: Материјално работење


Нитро N-KOM :: Комерцијално работење


Нитро N-PLATI :: Плати


Нитро N-DILER :: Дилерско работење


Nitro O.R.G. :: Нитро Организатор / Контролер / Потсетник
Може да извршува други програми во определено време според распоред (task scheduler) за средување на фрагментација на хард дискот, проверка на хард дискот и сл.
Служи и како личен организатор за задачи и потсетници со месечен преглед.


Nitro Sync :: Синхронизатор на бази на податоци и фајлови
Синхронизира податоци од едни во други табели со поддршка за сите типови на бази на податоци.
Овозможува напредна синтакса во конфигурацијата со користење на SELECT команди.
Се користи и како синхронизатор на фајлови од еден изворен во повеќе дестинациски директориуми.


Nitro DMS :: Нитро Документ Менаџмент Систем
Организација на сите документи во електронска форма и скенови во уникатен систем.


CONTACT BOX
Нитро Компјутери

Иван Козаров 24 локал 21
ТЦ Стара Рампа -
Кисела Вода
1000 Скопје

Тел:
02/55-11-374ул.9, бр.7
Стајковци
1000 Скопје

Тел:
02/25-53-472Мобилни телефони:

071/243-833
071/444-559Web
www.nitro.mk

E-mail
nitro@nitro.mk

sales@nitro.mk

service@nitro.mk

agent@nitro.mk

software@nitro.mk