:: Нитро 3D Студио за анимација 
Потрошувачка кошничка
0 производ(и)
вкупно:
0,00 ден
Провери
понеделник,
17 февруари 2020
You have no flash support. No movie show, sorry |:-(
Пребарај по клучен збор


ТОП ПРОИЗВОДИ


Nitro 3D Studio - студио за анимација

РЕКЛАМИ, АНИМАЦИИ И ВИЗУЕЛИЗАЦИИ

Нитро Компјутери има изработено голем број на проекти во областа на компјутерската анимација, реклами и визуелизации на станбени и деловни простори. При изработката на овие проекти користена е врвна технологија и посветено е посебно внимание од страна на неговите дизајнери. Во многу проекти се искористени специфични иновации, пост-продукциски ефекти, компјутерска монтажа, за постигнување на поголема ефектност на крајниот материјал.

Ќе издвоиме само некои од проектите:

Реклама за опрема за боречки спортови - KWON

Серија емисии Карате-ДО, визуелизации, анимации и шпици

Серија емисиии Мегабајт - Македонска телевизија, визуелизации и анимации

Проект Темпус - Министерство за образование

Програма за Аеродром - ПМФ Скопје

Серија емисии Ѕвон - Македонска телевизија, анимации и шпици

Пулси Квиз и Пулсирања - Македонска телевизија

Интернет страница за Компјутерска графика - ПМФ Скопје http://www.ii.edu.mk/predmeti/graphics/

Визуелизација и анимација на станбен и деловен простор, згради, куќи, архитектонски проекти. Изработката вклучува и проектирање.

Изработка на целосен 3D модел на објектите со реални текстури и амбиент. Вашите проекти оживуваат пред да станат реални.

За неповторливо уживање на гледачите!

CONTACT BOX
Нитро Компјутери

Иван Козаров 24 локал 21
ТЦ Стара Рампа -
Кисела Вода
1000 Скопје

Тел:
02/55-11-374ул.9, бр.7
Стајковци
1000 Скопје

Тел:
02/25-53-472Мобилни телефони:

071/243-833
071/444-559Web
www.nitro.mk

E-mail
nitro@nitro.mk

sales@nitro.mk

service@nitro.mk

agent@nitro.mk

software@nitro.mk